• Facebook
  • Intsa
  • Youtube
  • Whatsapp

We'll never share your email with anyone else.

Copyright © VOSE VIANNE™ - All Rights Reserved.

TESTIMONIAL

Folllow Us @VoseVianne

image00037.jpeg

August30, 2018.

I choose VOSE VIANNE for my travel experience, especially in outdoor activities ✈️ Unfaded prominent floral sensation throughout the day. Highly recommended‼️....
 

June23, 2019.

Kombinasi haruman flora dan buah, V-ELITE drpd @vosevianne sgt sesuai dgn Sally, sbb wangiannya segar dan haruman dia semulajadi. Tahan sehingga 8 jam (ianya Eau De Parfum dgn komposisi 65%) dan yg penting haruman ni Halal dan selamat digunakan.
.......

Screen Shot 2019-06-29 at 3.53.45 PM.png

Amir Nawawi

June23, 2019.

 

Serius suka sangat dengan minyak wangi dari @vosevianneni. Bau dia memang kena sangat dengan selera wangian yang aku suka.... 

Atie Adnan

June23, 2019.

 

Produk tempatan, kualiti antarabangsa..
bau tahan lebih 8 jam walaupun korang masam gile selepas berlemuih peluh segala..
...
 

65319385_2263041147066585_23706143157880

June22, 2019.

Payah juga nak jadi lelaki acah-acah metrosexual macam abam ni😅 Bab pemilihan minyak wangi merupakan benda yang perlu diteliti sebelum nak beli. Yelah banyak benda nak kene consider ketahan minyak wangi, sedap ke tak bau tu, orang boleh terima ke tak perfume yang kite pakai tu dan banyak lagi 😅....
 

64911459_10218742977795976_7940474058682

June23, 2019.

Perempuan dan perfume memang tak dapat nak di pisahkan, asal bergerak je keluar dari rumah kak lily memang tak miss untuk menyembur 2-3 kali ermm baru ada rasa confident bila berjalan tuh.....
 

64636591_2866239183418698_14532200001259

June21, 2019.

Bab minyak wangi nie aku agak sedikit cerewet. Sebab kebiasaannya minyak wangi lelaki nie agak strong dan sakit hidung. Aku suka bau yang lembut dan bau buah-buahan tapi bukan buah-buahan busuk tau. Choii 😅....
 

Screen Shot 2019-06-22 at 3.28.37 PM.png

June21, 2019.

A perfume makes you difference in gender. Perfume makes me alive and be loved VOSE VIANNE Eau De Perfume it’s LASTING & HALAL that elevates your self worth. Thanks!....
 

64657047_462255751223388_312497479963010

June20, 2019.

VOSE VIANNE - Perfume cinta antara dua nyawa. Mendambakan cinta dan mencintai keharuman yang mempersona. #ahgitchewwww 🙈

Perfume tahan lama dan berbau manis tak menusuk hidung ni sesuai bagi yang suka haruman lembut. Kita memang tak pakai perfume, jadi kita spray light2 kat baju je. Pun dah sangat hokay!😆....
 

27331827_10215880395549518_3880283710328

June20, 2019.

Bagi seketul #RawlinsGLAM, wangian badan adalah sangat penting, sama ada ketika bersosial mahupun ketika berinteraksi secara profesional. Lagi-lagi sekarang nie dah mula menjengah gym - takkan la nak bersenam dengan bau yang boleh mencemar udara dan alam sekeliling kan?....
 

64457900_10157122963813376_8129856587150

June19, 2019.

Siapa nak perfume yang tahan wangi setakat sejam dua je kan? Kalau boleh nak yang tahan berjam jam. kalau baju tak basuh pun, bau still melekat. macam perfume @vosevianne ni. it can lasts up to 7 hours . bau pulak bukan sejenis yang semerbak sakit kepala . Faa try guna dari pagi sampai ke petang pun still tahan....
 

64427670_2439076449465361_83946252019370

June19, 2019.


Don’t save your perfumes for a special day. Use them today, everyday is a special day 💕 .
.
Even though for just staying at home, it’s important as we will feel lively and smells nice all day long too! I always love perfumes that last longer and for today, I’m wearing V Glow from @vosevianne after fajr and it’s still stayyyy! I just cooked lamb btw. I know right? No lamb smells, just @vosevianne ! .....
 

65081938_1212104255640291_21993762932737

June19, 2019.

Buat apa beli perfume mahal kalau anda boleh dapat yang murah tapi kualiti antarabangsa!

Jadual harian anda padat? Perlukan kesegaran sepanjang hari? Sembur saja haruman EDP V-Momentous daripada @vosevianne .....
 

Screen Shot 2019-06-18 at 1.11.54 PM.png

Kifli Mally

June18, 2019.

Bau yang sangat misteri membuatkan aku jatuh cinta dengan @vosevianne - EDP. 
Untuk promo code boleh dapatkan di highlights IG story ye.....
 

27866952_1071171883023321_48972440699950

June18, 2019.

Aku dalam hal nak memilih perfume tu amat lah leceh sebab takut tak kena dengan bau badan. Boleh makan masa berjam kalau aku nak membeli perfume. Lain pula dengan #VoseVianne ni, aku berkenan sebab bau nya yang lembut dan long lasting sehingga 8jam....
 

Screen Shot 2019-06-17 at 3.03.55 PM.png

June17, 2019.

Tengah cari hadiah atau suprise untuk orang tersayang ke tu? Saya cadangkan kat korang untuk dapatkan perfume Vose Vianne ni. Ada variasi wangian khas untuk lelaki dan wanita. Pakagingnya saja dah nampak exclusive dan sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah.....
 

64289623_10216716110868215_3018327884042

June17, 2019.

Masa birthday hari tu, I terima perfume Vose Vianne sebagai hadiah dari BFF I. First time spray terus jatuh cinta.....
 

64506480_10157122963953376_8145569003448

June14, 2019.

Perasaan ingin sentiasa wangi bila berdepan dengan orang ramai tu memang sentiasa ada kan? I really suggest this kind of perfume from @vosevianne 😍....
 

69856607_10157532486224804_7375996260840

Farah Waheda

May31, 2019.

Babes... And of course gentleman... Confession! I always have this one obsession for parfum! 😊

Got a wide range of scents on my make-up desk and recently added to my collection is a parfum that I grab from @vosevianne. ....
 

72330359_775824036163336_397398763959746

Verify Halal

Nov19-22, 2019.

Thank you to Verify Halal for giving Vose Vianne the opportunity to join #MPOB International palm oil Congress and exhibition PIPOC 2019 at KLCC convention Centre.
.
#vosevianne
#HADIC
#verifyhalal
#KLCC
#PIPOC2019