• Facebook-1
  • Intsa-1
  • Youtube-1
  • Whatsapp-1

Copyright © VOSE VIANNE™ - All Rights Reserved.

We'll never share your email with anyone else.

TESTIMONIAL

Folllow Us @VoseVianne

82457576_827143011031438_873793705189625

Verify Halal

Jan18, 2020.

We are immensely happy to be at International Halal Expo at Hyderabad, India from today onwards. Our team are proud to present the national attire introducing Malaysia. Visit us at booth G1. If u get confuse, try to search the exotic attire at the Expo ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ช

#vosevianne
##IIHE2020 #VerifyHalal #HalalIndia๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ช
#ExpoIndiaInternationalHalalExpo2020

 

80348652_2651646271551422_75558036192834

Verify Halal

Dec20, 2019.

Vose Vianne was given the opportunity to participate in Thailand Halal Assembly 2019 at Bangkok International Trade & Exhibition Center.

We are excited and thankful to be part of this beneficial event. Thank you Serunai Commerce and JAKIM for this arrangement and opportunity.

#vosevianne
#BITECBangkokThailand
#ThailandHalalAssembly2019 ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#verifyhalal

 

78498432_2611816102201106_64018956165232

Verify Halal

Dec02, 2019.

Serunai Commerce was given the opportunity to participate in LSE ReCode Tech Conference 2019 on 28th November 2019 at Sasana Kijang, Bank Negara Malaysia.

Serunai Commerce booth was visited by the Director of LSE, Dame Minouche Shafik, President of LSE ASM, Datuk Azman Shah Mohd Yusof and the Vice President, Hisham Abdul Rahim.

We are excited and thankful to be part of this beneficial event. Thank you LSE ASM for the opportunity given to Serunai Commerce.
.
#vosevianne
#HADIC
#verifyhalal
#
BankNegara

#BankNegaraMalaysia(BNM),KL. 

75564651_2603070009742382_34437727071355

Verify Halal

Nov28, 2019.

We’re at LSE RECODE, Shaping the 4th Industrial Revolution with Blockchain.
.
#vosevianne
#HADIC
#verifyhalal
#
BankNegara
 

79183411_2603243309725052_46495074918460

Verify Halal

Nov28-30, 2019.

To all Malaysian & Singaporean, check out our booth at S04, Persada Convention Centre. You’ll have a lot of fun at #MACCOPS2019, learn a lot of cool new stuffs available in the market and win great prizes too. We’ll be waiting for you!
.
#vosevianne
#HADIC
#verifyhalal
#
MACCOPS2019

#JohorBahru
 

WhatsApp Image 2019-12-19 at 2.10.01 PM.

Verify Halal

Nov25-27, 2019.

We are in Kuala Lumpur Convention Centre for Malaysia Private Label Expo (MaPLE) NOW! Find us at Hall 5 Booth no 5088 & 5089 together with #CIMBIslamic.
.
#vosevianne
#HADIC
#verifyhalal
#Halaltrainingandconsultation
#MaPLE2019
 

72330359_775824036163336_397398763959746

Verify Halal

Nov19-22, 2019.

Thank you to Verify Halal for giving Vose Vianne the opportunity to join #MPOB International palm oil Congress and exhibition PIPOC 2019 at KLCC convention Centre.
.
#vosevianne
#HADIC
#verifyhalal
#KLCC
#PIPOC2019
 

June23, 2019.

Kombinasi haruman flora dan buah, V-ELITE drpd @vosevianne sgt sesuai dgn Sally, sbb wangiannya segar dan haruman dia semulajadi. Tahan sehingga 8 jam (ianya Eau De Parfum dgn komposisi 65%) dan yg penting haruman ni Halal dan selamat digunakan.
.......

Atie Adnan

June23, 2019.

 

Produk tempatan, kualiti antarabangsa..
bau tahan lebih 8 jam walaupun korang masam gile selepas berlemuih peluh segala..
...
 

Screen Shot 2019-06-29 at 3.53.45 PM.png

Amir Nawawi

June23, 2019.

 

Serius suka sangat dengan minyak wangi dari @vosevianneni. Bau dia memang kena sangat dengan selera wangian yang aku suka.... 

64911459_10218742977795976_7940474058682

June23, 2019.

Perempuan dan perfume memang tak dapat nak di pisahkan, asal bergerak je keluar dari rumah kak lily memang tak miss untuk menyembur 2-3 kali ermm baru ada rasa confident bila berjalan tuh.....
 

65319385_2263041147066585_23706143157880

June22, 2019.

Payah juga nak jadi lelaki acah-acah metrosexual macam abam ni๐Ÿ˜… Bab pemilihan minyak wangi merupakan benda yang perlu diteliti sebelum nak beli. Yelah banyak benda nak kene consider ketahan minyak wangi, sedap ke tak bau tu, orang boleh terima ke tak perfume yang kite pakai tu dan banyak lagi ๐Ÿ˜…....
 

64636591_2866239183418698_14532200001259

June21, 2019.

Bab minyak wangi nie aku agak sedikit cerewet. Sebab kebiasaannya minyak wangi lelaki nie agak strong dan sakit hidung. Aku suka bau yang lembut dan bau buah-buahan tapi bukan buah-buahan busuk tau. Choii ๐Ÿ˜…....
 

Screen Shot 2019-06-22 at 3.28.37 PM.png

June21, 2019.

A perfume makes you difference in gender. Perfume makes me alive and be loved VOSE VIANNE Eau De Perfume it’s LASTING & HALAL that elevates your self worth. Thanks!....
 

27331827_10215880395549518_3880283710328

June20, 2019.

Bagi seketul #RawlinsGLAM, wangian badan adalah sangat penting, sama ada ketika bersosial mahupun ketika berinteraksi secara profesional. Lagi-lagi sekarang nie dah mula menjengah gym - takkan la nak bersenam dengan bau yang boleh mencemar udara dan alam sekeliling kan?....
 

64657047_462255751223388_312497479963010

June20, 2019.

VOSE VIANNE - Perfume cinta antara dua nyawa. Mendambakan cinta dan mencintai keharuman yang mempersona. #ahgitchewwww ๐Ÿ™ˆ

Perfume tahan lama dan berbau manis tak menusuk hidung ni sesuai bagi yang suka haruman lembut. Kita memang tak pakai perfume, jadi kita spray light2 kat baju je. Pun dah sangat hokay!๐Ÿ˜†....
 

64457900_10157122963813376_8129856587150

June19, 2019.

Siapa nak perfume yang tahan wangi setakat sejam dua je kan? Kalau boleh nak yang tahan berjam jam. kalau baju tak basuh pun, bau still melekat. macam perfume @vosevianne ni. it can lasts up to 7 hours . bau pulak bukan sejenis yang semerbak sakit kepala . Faa try guna dari pagi sampai ke petang pun still tahan....
 

64427670_2439076449465361_83946252019370

June19, 2019.


Don’t save your perfumes for a special day. Use them today, everyday is a special day ๐Ÿ’• .
.
Even though for just staying at home, it’s important as we will feel lively and smells nice all day long too! I always love perfumes that last longer and for today, I’m wearing V Glow from @vosevianne after fajr and it’s still stayyyy! I just cooked lamb btw. I know right? No lamb smells, just @vosevianne ! .....
 

65081938_1212104255640291_21993762932737

June19, 2019.

Buat apa beli perfume mahal kalau anda boleh dapat yang murah tapi kualiti antarabangsa!

Jadual harian anda padat? Perlukan kesegaran sepanjang hari? Sembur saja haruman EDP V-Momentous daripada @vosevianne .....
 

Screen Shot 2019-06-18 at 1.11.54 PM.png

Kifli Mally

June18, 2019.

Bau yang sangat misteri membuatkan aku jatuh cinta dengan @vosevianne - EDP. 
Untuk promo code boleh dapatkan di highlights IG story ye.....
 

27866952_1071171883023321_48972440699950

June18, 2019.

Aku dalam hal nak memilih perfume tu amat lah leceh sebab takut tak kena dengan bau badan. Boleh makan masa berjam kalau aku nak membeli perfume. Lain pula dengan #VoseVianne ni, aku berkenan sebab bau nya yang lembut dan long lasting sehingga 8jam....
 

64289623_10216716110868215_3018327884042

June17, 2019.

Masa birthday hari tu, I terima perfume Vose Vianne sebagai hadiah dari BFF I. First time spray terus jatuh cinta.....
 

Screen Shot 2019-06-17 at 3.03.55 PM.png

June17, 2019.

Tengah cari hadiah atau suprise untuk orang tersayang ke tu? Saya cadangkan kat korang untuk dapatkan perfume Vose Vianne ni. Ada variasi wangian khas untuk lelaki dan wanita. Pakagingnya saja dah nampak exclusive dan sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah.....
 

64506480_10157122963953376_8145569003448

June14, 2019.

Perasaan ingin sentiasa wangi bila berdepan dengan orang ramai tu memang sentiasa ada kan? I really suggest this kind of perfume from @vosevianne ๐Ÿ˜....
 

69856607_10157532486224804_7375996260840

Farah Waheda

May31, 2019.

Babes... And of course gentleman... Confession! I always have this one obsession for parfum! ๐Ÿ˜Š

Got a wide range of scents on my make-up desk and recently added to my collection is a parfum that I grab from @vosevianne. ....
 

image00037.jpeg

August30, 2018.

I choose VOSE VIANNE for my travel experience, especially in outdoor activities โœˆ๏ธ Unfaded prominent floral sensation throughout the day. Highly recommendedโ€ผ๏ธ....